Abonnement aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, als u een abonnement op Soφie wilt afsluiten. 

Wilt u kennismaken met Soφie, maar nog niet direct een volledig abonnement afsluiten? Neem dan een proefabonnement van 2 nummers voor €10,- ! U ontvangt dan de komende 2 nummers.

Wilt u een specifiek nummer bestellen? Dat kan! Vraag dan een enkel nummer aan via dit formulier.

Wilt u een abonnement cadeau doen? Dat kan! Neem dan contact op met ons via info@christelijkefilosofie.nl. N.B. U kunt geen studenten-abonnement voor iemand anders aanvragen: dit gereduceerde tarief is alleen bedoeld voor full-time-studenten.

  (Let op: het onderstaande invulformulier werkt niet altijd goed op smartphone of tablet. Krijgt u een foutmelding? Probeer het dan op een pc of laptop)

  Ik wil graag het volgende abonnement aanvragen:

  Algemene voorwaarden:
  Abonnementen kunnen ieder moment ingaan en kunnen ieder moment worden opgezegd met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Abonnementen voor minimaal 2 jaar kunnen pas na 2 jaar worden opgezegd. Een proefabonnement start bij het eerstvolgende nummer. U ontvangt dus niet het laatst verschenen nummer. Een proefabonnement is eenmalig.
  Abonnees ontvangen 4 nummers van Soφie per jaar en krijgen digitale toegang op de website. Lezers met een digitaal abonnement krijgen alleen via de website toegang tot alle artikelen. Studentenabonnementen zijn alleen verkrijgbaar voor fulltime studenten, voor de duur van maximaal 4 jaar. Daarna wordt automatisch het standaard tarief gerekend. Dit abonnement kan alleen door de student zelf afgesloten worden en dus niet cadeau gedaan worden.
  De prijs van het abonnement kan jaarlijks redelijkerwijs verhoogd worden.


  Ik ontvang graag de e-mailnieuwsbrief van Stichting voor Christelijke Filosofie.