Is er nog hoop voor grote thema’s?

Een groot thema als het klimaat is dagelijks in het nieuws, maar is het nog wel politiek te behappen? Dat is de vraag van Sofie de Boer. Ik ben iemand van de breedte, niet van de diepte. Liever dan met de inhoud ben ik met het politieke proces bezig. Daarom voel ik me goed op mijn plek binnen de griffie van de gemeente Zevenaar. Mij trekt de dynamiek en de onvoorspelbaarheid van het politieke spel. Mensen kunnen van niks alles en van alles niks maken. Toen ik in Zwolle werkte, was er enorme paniek toen er zes miljoen tekort was op het sociale domein: een spoeddebat, veel aandacht van de pers. Een jaar later werkte ik in Zevenaar. De wethouder

Verder lezen?
De verdere inhoud van dit artikel of deze pagina is voorbehouden aan onze abonnees (u kunt hier inloggen).
Bent u nog geen abonnee, vraagt u dan een proefnummer aan, of registreert u zich direct online voor een abonnement.