Hoe kan het dat niet alle mensen links zijn?

Nog een paar jaar en dan is Sophie Laan notaris. Tijdens haar stage is ze al met grote miljoenencontracten bezig geweest voor bedrijven en dat doet haar hart sneller kloppen. Toch gaat het haar helemaal niet om macht of geld. “Ik ben links – ik kan me niets anders voorstellen.” Komend collegejaar begin ik aan de master Notarieel Recht. Mijn ambitie is om de beste in mijn vak te worden. Het gaat mij daarbij niet om een salaris of positie of macht. Maar een contract kan mij niet groot genoeg zijn. Ik denk dat zorgvuldigheid de basis is. Ik vind het belangrijk, zeker als het om grote belangen gaat en veel geld, om na te gaan of er aan alles is

Verder lezen?
De verdere inhoud van dit artikel of deze pagina is voorbehouden aan onze abonnees (u kunt hier inloggen).
Bent u nog geen abonnee, vraagt u dan een proefnummer aan, of registreert u zich direct online voor een abonnement.