Warning: Memcache::addserver() expects parameter 2 to be long, string given in /home/httpd/vhosts/sophieonline.nl/httpdocs/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 84
Privacy statement
Sophie
Sophie Sophie


Vraag nu een
GRATIS
proefnummer aan!

Vraag nu een gratis proefnummer aan!
Missie
Soφie is een uitgave van de Stichting voor Christelijke Filosofie. Zij biedt een intellectuele uitdaging door kritisch na te denken over actuele onderwerpen, geïnspireerd door de christelijke traditie.

Redactie
ing. P. de Boer
dhr. A. Deddens
mevr. drs. E.J. van Dijk
mevr. drs. M. Doornenbal
mevr. drs. R. Ebbers-van Aalst
dr. J. Ester
drs. I.D. Haarsma
prof. dr. J. Hoogland
dhr. A. Janse
dr. ir. R.A. Jongeneel
mevr. drs. D.G. Rots
dr. P.H. Vos
dr. K. van der Zwaag
Privacy statement PDF Print Email

Persoonlijke gegevens
De redactie van Soφie hecht veel waarde aan de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de website. Daarom spannen wij ons in om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen. Deze website kunt u anoniem raadplegen.

Verzamelen van gegevens
De persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt vertrouwelijk behandeld. In dit overzicht staat wanneer wij uw gegevens nodig hebben:

  • Indien u via deze website een abonnement op Soφie aanvraagt of een proefnummer bestelt, vragen wij naar uw naam en adresgegevens.
  • Onze server herkent uw IP-adres en registreert de pagina’s die u bezoekt. Deze gegevens verzamelen wij ten behoeve van kwaliteitscontrole en verbetering van de website.
  • Voor het technisch functioneren van de zoekfunctie is het noodzakelijk dat er een cookie op uw computer geplaatst wordt. Deze bevat echter alleen technische gegevens, er worden geen persoonsgegevens mee verzameld.

De website www.sophieonline.nl bevat eveneens hyperlinks naar andere websites - niet behorende tot www.sophieonline.nl. De redactie van Soφie is niet verantwoordelijk voor de manier waarop deze websites met persoonsgegevens omgaan, die op die betreffende sites worden gevraagd.

Doel en verwerking van (persoons)gegevens
Met het registreren van gegevens van bezoekers van de website beoogt de redactie de effectiviteit van haar website te verbeteren. Voor het gebruik van uw persoonlijke gegevens geldt, dat adressen niet aan derden ter beschikking worden gesteld of gebruikt voor andere doeleinden dan voor het verstrekken van een abonnement of het verzenden van een proefnummer. Bovendien wordt de adressenlijst slechts gebruikt door het centrum voor reformatorische wijsbegeerte.

Wijzigingen Privacy Statement
De redactie van Soφie behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement.

 
Sophie